Olimpia Ľubľana priznala dlhy vo výške jedného milióna eur

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 16:32 • 2 min
Olimpia Ľubľana priznala dlhy vo výške jedného milióna eur

ĽUBĽANA - Slovinský hokejový klub Olimpija Ľubľana má dlhy vo výške takmer jedného milióna eur. Polovicu zo záväzkov má voči daňovému úradu, druhú časť voči hráčom a bankovým inštitúciám.

slovakia

left justify in out

Zo slovinských športových klubov je najväčším dlžníkom. "Daňovému úradu sme ešte nedávno dlhovali 700-tisíc eur. Momentálne predstavuje okolo pol milióna. Podarilo sa nám splatiť 264-tisíc eur. V spolupráci s daňovými úradníkmi sa snažíme celú záležitosť vyriešiť. Pred mesiacom sme im predstavili naše návrhy na splatenie dlhu," uviedol pre Slovenske Novice riaditeľ klubu Matjať Sekelj.

Klub sa snaží riešiť situáciu pôžičkami, aby všetky dlhy splatil do roku 2020. V Ľubľane vidia perspektívu v tom, že by sa v novej sezóne mohli stať farmou nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy Medveščaku Záhreb. Vedenie Olimpie postup koordinuje s predstaviteľmi nadnárodnej EBEL, keďže v nej platia obmedzenia týkajúce sa pohybu hráčov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies