Odolajte zime štýlovo. Naučíme vás tipy, ako na to

NETKY.SK • 21 December 2018, 12:00 • 2 min
Odolajte zime štýlovo. Naučíme vás tipy, ako na to

Nestihli ste si štýlovo zariadiť dom alebo byt v letnej sezóne? Aj keď zima nie je ideálna, predsa len existujú spôsoby, ako na to. Užite si vizitku vášho domu v teplých farbách a kombinácii prírodných materiálov. Docielite tak vkus a dokonalý akcent. Prezradíme vám najlepšiu cestu k jedinečnému miestu domova.

slovakia

left justify in out

Niektorým stavebným úkonom zima neprekáža. Nechajte sa inšpirovať béžovými, moka farbami alebo žiarivou fuchsiou, ktorá je aktuálne trendy. Výborne sa k týmto farbám hodia dekorácie v africkom štýle. Zariadiť interiér vkusne si často vyžaduje iba ukážkovú ladnosť a vkusnosť.

 

Parapety aj ako štýlová dekorácia

Tohtoročnou neodmysliteľnou súčasťou domácnosti a vianočného okna sú a predstavujú  štýlové parapety. Vybrať si môžete hlínikové alebo plastové, vnútorné či vonkajšie. Hľadať  môžete aj teplé farby, ktoré doladíte k vašim oknám či záclonám a žalúziám. Urobíte si tak  z vašej parapety vysokoštýlovú poličku na kvetináče či inú dekoráciu.

 

Zažiarte dizajnom, kontrastom a vyberte si farbu podľa vašich predstáv! Vhodné špárovacie hmoty, ktoré na terase alebo balkóne zvládnu mráz a v kuchyni či v kúpeľni odolajú nečistote. Na mieste záleží, len si treba vybrať správne. Ak neviete, aký štýl zvoliť k obkladačkám do kúpeľne, odporúčame francúzsky. Drevený nábytok v tomto štýle dokonale ladí a pôsobí elegantne. Nezabudnite ho ale pravidelne ošetrovať lakom.

 

Dobrý botník v zime nesmie chýbať

Predstavte si moment, kedy sa roztopí vonku sneh a nastane úplná „čľapkanica.“ Nikto nemá rád špinavé a mokré topánky porozhadzované po predsieni. Ideálnu a praktickú funkciu, ako tomu odolať, spĺňajú botníky.

 

Pri jeho kúpe myslite predovšetkým na jeho veľkosť, aby bol vhodným doplnkom do predsiene. Do štandardného botníka zmestíte okolo 15 párov topánok a obľúbené sú také, ktoré sa môžu vetrať a predsiedni tak dodajú vzdušnosť a jednoduchosť. Čo sa týka materiálu, najobľúbenejšie sú ratanové. Platiť by malo dizajnové pravidlo – botník by mal ladiť s vašou podlahou, či už farebne, alebo materiálovo a taktiež s odtieňmi predsiene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies