Odkaz Dembu Ba Mourinhovi: Chelsea má 3 skvelých útočníkov

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 13:31 • 2 min
Odkaz Dembu Ba Mourinhovi: Chelsea má 3 skvelých útočníkov

LONDÝN - Hrdina utorkového odvetného štvrťfinálového zápasu futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 medzi FC Chelsea a Parížom Saint-Germain (2:0) Demba Ba zareagoval na slová svojho trénera Josého Mourinha o nedostatku útočníkov v tíme a odkázal mu, že v kádri má troch skvelých hráčov na tento post.

slovakia

left justify in out

Bývalý zakončovateľ Newcastlu či Hoffenheimu Ba prišiel v londýnskej odvete na ihrisko v 66. min a približne o dvadsať minút neskôr rozhodol o postupe FC Chelsea do semifinále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže.

 

Podľa 28-ročného senegalského reprezentanta on, Fernando Torres a Samuel Eto´o spĺňajú parametre kvalitného útočníka. "Nehovorím to z pomsty. Mourinhovi možno nepasuje ani jeden z nás, ale viem, že všetci traja sme skvelí útočníci a myslím si, že by sa o nás pobilo viacero klubov. Som rád, že som Chelsea posunul do semifinále. V tejto sezóne som nedostával veľa šancí, túto som využil. Bolo to po prvý raz, čo som si prial, aby PSG prehral a aby som mu strelil gól," povedal po zápase francúzsky rodák Ba, ktorý na mládežníckej úrovni pôsobil v Montrouge v Paríži. 

 

Demba Ba nastúpil v tejto sezóne na 23 zápasov vo všetkých súťažiach a strelil šesť gólov, z toho polovicu v Lige majstrov. "Eden Hazard mi opakoval: 'Dnes je tvoj deň, dnes je tvoj deň.' Bál som sa trochu Paríža, pretože po treťom góle doma si každý myslel, že je jasným postupujúcim. Ešte viac to umocnilo aj zranenie Edena, fanúšikovia PSG vtedy spievali 'Sme v semifinále'," dodal Ba. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies