Obšut sa dohodol so Zvolenom na zmluve do konca sezóny

NETKY.SK • 24 Október 2013, 16:07 • 2 min
Obšut sa dohodol so Zvolenom na zmluve do konca sezóny

ZVOLEN - Slovenský hokejový obranca Jaroslav Obšut sa dohodol s tímom extraligového majstra HKM Zvolen na zmluve do konca sezóny s klauzulou možného odchodu do zahraničia do 31. decembra.

slovakia

left justify in out

"Zmluva je postavená tak, že pokiaľ by si hráč našiel do konca roka niečo v zahraničí, náš klub ho uvoľní," uviedol na oficiálnej klubovej stránke generálny manažér Milan Čanky a dodal: "Pokiaľ sa tak nestane, Jaro dohrá u nás celú sezónu." Obšut bude pripravený nastúpiť v drese Zvolena už v piatkovom súboji majstra na ľade v Skalici. Na začiatku ligy si 37-ročný skúsený bek už obliekal dres mužstva spod Pustého hradu. Bolo to však len na dva zápasy, ktoré mohol odohrať bez platného kontraktu.

Zvolenu sa ako obhajcovi majstrovského titulu v prebiehajúcej sezóne príliš nedarí. Nelichotivé postavenie v dolných poschodiach tabuľky prinieslo minulý týždeň zmenu na trénerskom poste, keď odchádzajúceho Lubomíra Oslizla nahradil Július Šupler.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies