Obludná séria: Spišiaci nevyhrali 43 duelov, prídu zmeny

NETKY.SK • 10 November 2016, 16:23 • 2 min
Obludná séria: Spišiaci nevyhrali 43 duelov, prídu zmeny

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Séria naberá obludné rozmery, hlási neradostný titulok na klubovom webe basketbalistov Spišskej Novej Vsi. A ani trochu nepreháňa. Hráči 04 AC LB totiž nevyhrali už 43 súťažných zápasov a po stredajšej prehre na palubovke Karlovky 49:63 sa vedenie rozhodlo podniknúť vážne, dosiaľ oficiálne nemedializované kroky.

slovakia

left justify in out

"Úprimne sa chcem všetkým, ktorý cez komunikačné kanály pozerali tento zápas, ospravedlniť. Z našej strany to malo s basketbalom pramálo spoločného a chcem fanúšikov ubezpečiť, že tento výkon nehodný reprezentácie klubu nezostane bez odozvy. Iste, pred sezónou sme nemali ambície konkurovať silnej šestke či sedmičke, no chceli sme hrať bojovný basketbal so zápalom a túžbou pobiť sa o čo najlepší výsledok s tímami 'nášho rangu'. To, čo sme však predviedli v stredu, vôbec nezodpovedá našim úmyslom - a preto budeme určite konať. Nechceme šiť horúcou ihlou, najprv si to prediskutujeme v našej 'kuchyni' a až potom budeme fanúšikov informovať o zmenách, ktoré jednoducho musia prísť," skonštatoval na klubovom webe manažér Michal Búza.

Nelichotivá šnúra Spišskej Novej Vsi bez víťazstva odštartovala troma prehrami už v play-off ročníka 2014/2015, pokračovala v minulej sezóne, v ktorej mužstvo v Slovenskej basketbalovej lige ťahalo za kratší koniec vo všetkých 32 stretnutiach. V tejto má zatiaľ bilanciu 0-8. "My môžeme uspieť len a len vtedy, ak každý jeden hráč na ihrisku podá svoj optimálny výkon. Takýto stav v tejto sezóne nastal len raz, v domácom zápase s Handlovou, kde nás, bohužiaľ, pochovali trestné hody," pripomenul tesnú prehru zo záveru októbra 71:74 asistent trénera Miroslav Majerčák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies