O sťažnosti futbalistu Vladimíra W. voči obvineniu prokurátor ešte nemohol rozhodnúť

NETKY.SK • 10 Október 2016, 18:40 • 2 min
O sťažnosti futbalistu Vladimíra W. voči obvineniu prokurátor ešte nemohol rozhodnúť

BRATISLAVA - O sťažnosti slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra W. a jeho obhajcu voči obvineniu zo strany polície ešte dozorujúci bratislavský okresný prokurátor nemohol rozhodnúť.

slovakia

left justify in out

"Prokurátor o sťažnosti obvineného nerozhodol, pretože doposiaľ mu nebola predložená," uviedol dnes pre TASR námestník Krajskej prokuratúry v Bratislave Oliver Janíček. Podľa informácií TASR, polícia zatiaľ sťažnosť voči uzneseniu okresnej prokuratúry nedodala.

 

Polícia reprezentanta v pondelok 3. októbra obvinila, ale po viac ako 30 hodinách ho prepustila z cely predbežného zadržania na slobodu.

 

Podľa vtedajšieho vyjadrenia obhajcu Vladimíra W. - Juraja Kuráňa pre TASR je obvinenie založené len na výpovedi jedného svedka, a to príslušníka polície. Z ďalších troch výpovedí troch svedkov vyplýva, že Vladimír W. motorové vozidlo nešoféroval. To vyšetrovateľ údajne odignoroval. Prípad dozoruje Okresná prokuratúra Bratislava 1.

 

Vladimír W. údajne nešoféroval automobil, ktorý v nedeľu (2. októbra) ráno v Bratislave zastavila policajná hliadka. Podľa Kuráňa ho polícia šikanovala a robila nátlak pri dychovej skúške a odbere krvi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies