AKTUALIZÁCIA: O očkovaciu prémiu sa do pondelňajšieho rána prihlásili desaťtisíce ľudí!

NETKY.SK • 2 August 2021, 11:37 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: O očkovaciu prémiu sa do pondelňajšieho rána prihlásili desaťtisíce ľudí!

BRATISLAVA - Záujem o očkovaciu prémiu bol veľký! Na sociálnej sieti o tom informovalo Ministerstvo financií SR s tým, že o očkovaciu prémiu je obrovský záujem.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

AKTUALIZÁCIA (2. 8. o 16:12)

Ako uviedol minister financií Igor Matovič, spolu bude na Slovensku 110 000 "šťastlivcov". Na očkovaciu prémiu pôjde dokopy približne 21 miliónov eur. Štát podľa Matoviča využíva medzinárodne odskúšaný marketingový nástroj, ktorý má zvýšiť sledovanosť a povedomie o relácii a atraktivitu zlosovania.

 

img

 

"Každý z nás sa môže slobodne v nedeľu večer rozhodnúť, či pôjde na pivo, alebo bude sedieť pred televíziou a pokúsi sa vyhrať hlavnú cenu," uviedol expremiér.

Rezort financií podľa jeho šéfa počíta aj s prostriedkami na kampaň, ktorá spropaguje zlosovanie a vysielanie na RTVS. "Moje očakávanie je také, aby sme s úctou, pochopením a rešpektom komunikovali s ľuďmi, ktorých presvedčiť dokážeme," doplnil Igor Matovič s tým, že od rezortu zdravotníctva očakáva kampaň, ktorá bude postavená na vysvetľovaní a argumentoch.

 

img


Popri finančnej motivácii je podľa Igora Matoviča mimoriadne dôležitá edukačná stránka týchto akcií. Popri kampani by mali ľudia zároveň dostať odpovede na "nezodpovedané otázky". Minister podotkol, že približne 51 % ľudí z dospelej populácie stále nie je zaočkovaných. Veľká časť z nich váha, má strach a otázky, na ktoré nepočuli odpovede.

 

Pôvodný článok

O očkovaciu prémiu sa do pondelňajšieho rána prihlásili desaťtisíce ľudí. Prvý nápor registrácií systém podľa rezortu zvládol.

 

img

 

Súvisiaci článok: Už dnes večer sa môžete registrovať do očkovacej lotérie. Zapojíte sa?

Ministerstvo po spustení o 18:30 evidovalo viaceré podnety od ľudí, ktorým chodili potvrdzujúce SMS a e-maily niekoľkokrát za sebou. Tento technický problém sa mohol vyskytnúť u prihlásených do 20:24, ale v súčasnosti už systém funguje ako má. Potvrdzujúce SMS by mali mať zároveň už teraz v telefóne všetci, ktorí sa registrovali počas nedeľného večera.

Všetci záujemcovia o očkovaciu prémiu a sprostredkovateľský bonus sa môžu prihlásiť na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies