O Fight Night Challenge 5 je divácky záujem: Organizácia mení dejisko turnaja a pridáva jeden zápas!

NETKY.SK • 14 November 2023, 08:15 • 2 min
O Fight Night Challenge 5 je divácky záujem: Organizácia mení dejisko turnaja a pridáva jeden zápas!

Termín ostáva, dejisko sa mení. Hostiteľským miestom podujatia Fight Night Challenge 5 malo byť pôvodne Národné basketbalové centrum (Pasienky) v Bratislave. Záujem fanúšikov o hviezdami nabitý event sa odzrkadlil aj v úvahách organizátorov, ktorí sa napokon rozhodli zmeniť dejisko podujatia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Známe osobnosti zo sveta hudby, športu a bojových športov si už 2. decembra zmerajú sily medzi lanami. Turnaj sa vpresúva do zhruba 500 metrov vzdialenej Tipos Arény. Zimný štadión Ondreja Nepelu je fanúšikom bojových športov známy, na tomto mieste sa totiž pravidelne konajú eventy Oktagon MMA. 
 
Tí, ktorí si už stihli lístky zabezpečiť v predstihu na pôvodné miesto konania, obdržia v priebehu nadchádzajúceho týždňa email s novou elektronickou vstupenkou. K dispozícii budú mať ešte lepšie miesta s výborný výhľadom na ring. Do predaja v sieti predpredaj.sk sa navyše dostávajú ďalšie lístky už od 15 eur.

Bez zmeny neostáva ani zápasová karta. Na sociálnych sieťach organizácia už čoskoro oznámi zloženie ďalšieho atraktívneho zápasu. Veľkolepá šou pritom nebude na programe iba vďaka výkonom jednotlivých bojovníkov. Chýbať nebude skvelý sprievodný program. Fanúšikom sa naskytá jedinečná príležitosť zažiť skvelú atmosféru a v akcii sledovať mnoho známych tvári.

 

Hlavný zápas večera obstará petržalský raper Momo a bývalý profesionálny hokejista so skúsenosťami z NHL Marcel Hossa. Chýbať nebudú ani ďalšie mená ako Strýco Filip, Alexander Cverna, Priscilla Versluis, Pali Hari, Erik Tresor či Flexking.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies