Nworah definitívne hráčom Spartaka Trnava

NETKY.SK • 29 Október 2013, 11:58 • 2 min
Nworah definitívne hráčom Spartaka Trnava

TRNAVA - Corgoňligový futbalový klub FC Spartak Trnava aj po legislatívnej stránke definitívne skompletizoval príchod útočníka Petra Nworaha, ktorý naposledy pôsobil v druholigovom tíme 1. FC Tatran Prešov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročného Nigérijčana (nar. 15. 12. 1990) preregistrovala z mužstva zo Šariša k "andelom" už aj matrika Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Informuje o tom oficiálna internetová stránka Spartaka Trnava.

Rodáka z Lagosu potrestala disciplinárna komisia SFZ dištancom na tri súťažné zápasy za vylúčenie v dueli 14. kola II. ligy Prešov - SFM Senec. Za šliapnutie na súpera v neprerušenej hre má Nworah zastavenú činnosť od 20. októbra 2013. "Ak mu ´disciplinárka´ podmienečne odpustí zvyšok trestu, bude môcť nastúpiť za A-tím na sobotňajší corgoňligový duel proti Ružomberku, resp. za juniorku Spartaka v nedeľu práve proti Sencu," uvádza trnavský klubový web. 

Nworah prišiel do Európy ako 17-ročný. Najskôr skúšal šťastie v belgickom tíme KVC Westerlo, odkiaľ jeho kroky smerovali do španielskeho klubu Atlético Baleares. Pred rokom prišiel do Prešova, ktorý ho počas jari poslal na hosťovanie do Partizána Bardejova. V jesennej časti tejto sezóny strelil za Šarišanov štyri góly. "Snom každého futbalistu je hrať v jednom z najlepších klubov danej krajiny a Spartak je takým tímom na Slovensku. Som šťastný, že dostanem šancu a chcem sa jej chopiť. Mojím cieľom je stále sa zlepšovať. Konkurencia je veľká, ale ak ste odhodlaní a tvrdo pracujete, výsledky sa dostavia," skonštatoval Peter Nworah pre oficiálnu stránku Trnavy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies