Nový hráč Dortmundu Mchitarjan nestihne úvod sezóny

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 16:29 • 2 min
Nový hráč Dortmundu Mchitarjan nestihne úvod sezóny

BERLÍN - Arménsky ofenzívny stredopoliar Henrich Mchitarjan nebude rád spomínať na svoje začiatky v nemeckom futbalovom klube Borussia Dortmund. Dvadsaťštyriročný rodák z Jerevanu si v utorkovom prípravnom zápase proti FC Luzern (4:1) zranil pravý členok a vyšetrenia potvrdili natrhnutie väzov znamenajúce približne štvortýždňový výpadok. Arménsky reprezentant síce skóroval, ale stretnutie nedohral a odkríval z ihriska.

slovakia

left justify in out

Mchitarjan prišiel do tímu finalistu Ligy majstrov 2012/2013 za 27,5 milióna eur zo Šachtaru Doneck ako náhrada za Maria Götzeho. "Čierno-žltí" sa momentálne nachádzajú uprostred letnej prípravy a tento víkend sa zúčastnia na turnaji štyroch tímov. Okrem Dortmundu sa na podujatí predstaví aj Hamburger SV, Borussia Mönchengladbach a úradujúci európsky šampión Bayern Mníchov. Nová sezóna sa pre vestfálsky klub začne 10. augusta na ihrisku Augsburgu, ešte predtým ho 27. júla čaká prestížny superpohárový duel s Bayernom Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies