NHL: Útočník Gilbert Brule asi skončí kariéru a prejde k hasičom

NETKY.SK • 27 Január 2014, 16:19 • 2 min
NHL: Útočník Gilbert Brule asi skončí kariéru a prejde k hasičom

PHOENIX - Útočník Phoenixu Coyotes Gilbert Brule zvažuje koniec hokejovej kariéry, po ktorej by sa rád stal hasičom.

slovakia

left justify in out

Kanaďan bol v roku 2005 draftovaný na pozícii č. 6, z ktorej si ho vybral klub Columbus Blue Jackets. V NHL odohral viac ako 300 zápasov, no vysoké nároky Columbusu, Edmontonu a Phoenixu, v ktorých dresoch hrával, nenaplnil. V aktuálnej sezóne odohral v NHL len tri zápasy, väčšiu časť ročníka strávil vo farmárskom tíme Portland Pirates. Bývalý mládežnícky reprezentant Kanady mal záujem o rozviazanie kontraktu, aby mohol v kariére pokračovať v Európe. Momentálne to však vyzerá tak, že opustí hokejové dianie.

"Povedal mi, že pravdepodobne skončí s hokejom a stane sa hasičom. Bude pre neho ťažké zarábať toľko peňazí, koľko berie teraz. Je to však jeho voľba a ak sa tak rozhodol, prajem mu veľa šťastia," povedal americkým médiám o nečakanom rozhodnutí dvadsaťsedemročného útočníka Don Maloney, generálny manažér Phoenixu Coyotes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies