NHL: Stamkos nedohral zápas v Detroite, zranil si pravú nohu

NETKY.SK • 16 November 2016, 11:49 • 2 min
NHL: Stamkos nedohral zápas v Detroite, zranil si pravú nohu

DETROIT - Kapitán Steven Stamkos v službách zámorského hokejového klubu NHL Tampa Bay Lightning nedohral pre zranenie dolnej časti tela nočný zápas v Detroite. Ľad opustil v prvej tretine po kolízii s Gustavom Nyquistom, ešte predtým strelil svoj deviaty gól v sezóne. "Blesky" napokon vyhrali duel 4:3.

slovakia

left justify in out

Stamkos si v súboji pri mantineli podvrtol koleno a odkrivkal z ľadu. Okamžite zamieril do šatne a do zápasu sa už nevrátil. "V stredu ide na vyšetrenia. Je veľká škoda, že nám vo väčšine zápasu chýbal, pretože má formu. Je zbytočné špekulovať o jeho zranení, uvidíme po lekárskych testoch," povedal zámorským médiám po zápase tréner Lightning Jon Cooper.

 

Šesťnásobný účastník Zápasu hviezd NHL nazbieral v 17 zápasoch tejto sezóny 20 bodov, ale jeho kariéru výrazne ovplyvňujú zranenia. V sezóne 2013-14 vynechal viac ako polovicu pre zlomeninu nohy a v minulom ročníku zasa chýbal v závere pre krvnú zrazeninu v oblasti pravej kľúčnej kosti. V play off nastúpil len na jeden zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies