NHL: Price dostal voľno, Budaj asi ďalšiu šancu

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 12:25 • 2 min
NHL: Price dostal voľno, Budaj asi ďalšiu šancu

BROSSARD - Brankár Carey Price z Montrealu nenastúpi na stredajší zápas zámorskej hokejovej NHL v Chicagu a šancu v bránke Canadiens by mal dostať Peter Budaj. Tréner Michel Therrien však nechcel pred odletom do Chicaga prezradiť, či Budaj skutočne nastúpi. Montreal povolal z farmy v Hamiltone aj Dustina Tokarského.

slovakia

left justify in out

Okrem Pricea dostali voľno na súboj s Blackhawks aj obrancovia Andrej Markov a Alexej Jemelin. Canadiens už majú istotu play-off a kouč chce, aby si kľúčoví hráči oddýchli pred náročnými bojmi vo vyraďovacej časti. "V tejto fáze sezóny majú viacerí hráči menšie problémy. Markov a Jemelin odohrali množstvo ťažkých minút proti najlepším hráčom súperov, chodili na presilovky i oslabenia, blokovali strely. Teraz majú šancu ukázať sa iní hráči," vyhlásil tréner Therrien. 

 

Montreal v závere základnej časti ešte nastúpi vo štvrtok doma proti New Yorku Islanders a základnú časť sezóny zakončí v sobotu proti New Yorku Rangers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies