NHL: Pánik predĺžil zmluvu s Torontom

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 07:23 • 2 min
NHL: Pánik predĺžil zmluvu s Torontom

TORONTO - Slovenský hokejista Richard Pánik zostane aj v budúcej sezóne NHL hráčom Toronta. V stredu sa s vedením Maple Leafs dohodol na novej ročnej zmluve v hodnote 975-tisíc dolárov. Informovali o tom viaceré torontské médiá.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný krídelník dostal pred pár dňami od kanadského klubu kvalifikovanú ponuku na nový kontrakt, čím si "javorové listy" na neho udržali práva. Ako voľný hráč s obmedzením mohol síce rokovať aj s ostatnými klubmi, no rozhodol sa zotrvať v Toronte.

 

Slovenského reprezentanta a trojnásobného účastníka MS (2010, 2014 a 2015) získali Maple Leafs vlani v októbri z waiver listiny, kam ho predtým zaradila Tampa Bay. V uplynulej sezóne zaznamenal v 76 zápasoch základnej časti 17 bodov za 11 gólov a 6 asistencií. V Toronte, ktoré prechádza prestavbou, by mal budúcu sezónu pôsobiť aj ďalší Slovák. Dvadsaťtriročného obrancu Martina Marinčina získali Leafs nedávno výmenou za talentovaného Brada Rossa a výber v štvrtom kole draftu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies