NHL: Las Vegas Golden Knights s prvým miliónovým úlovkom

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 09:10 • 2 min
NHL: Las Vegas Golden Knights s prvým miliónovým úlovkom

New York - Nový klub zámorskej NHL Vegas Golden Knights získal do tímu ruského hokejového útočníka Vadima Šipačova. Tridsaťročný reprezentant podpísal v Las Vegas dvojročný kontrakt v hodnote deväť miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Ruský reprezentant prichádza do súťaže z tímu účastníka KHL SKA Petrohrad. Šipačov má za sebou mimoriadne produktívnu sezónu, v 67 stretnutiach si pripísal na svoje konto 30 presných zásahov a 65 asistencií. Vydarený ročník korunoval ziskom majstrovského titulu s Petrohradom.

 

"Vadim je mimoriadne nadaný tvorca hry, ktorý má za sebou pozoruhodnú kariéru v KHL. Získal dva majstrovské tituly, predchádzajúce dve sezóny patril k streleckým lídrom a úspechy dosiahol aj v reprezentácii. Veríme, že to bude rozdielový hráč v NHL," citovala agentúra AP generálneho manažéra klubu Georgea McPheeho.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies