NHL: Hviezdami týždňami Ovečkin a brankári Jones s Huttonom

NETKY.SK • 16 December 2013, 19:43 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňami Ovečkin a brankári Jones s Huttonom

NEW YORK - Ruský hokejista Alexander Ovečkin z Washingtonu a brankári Martin Jones z Los Angeles spolu s Carterom Huttonom z Nashvilu sa stali hviezdami uplynulého týždňa v NHL.

slovakia

left justify in out

Ovečkin vstúpil do zápasov minulých siedmich dní štvorgólovou kanonádou do siete Tampy Bay. Podobný kúsok zopakoval Ovečkin už tretíkrát v zámorskej kariére a zároveň si pripísal trinásty hetrik v NHL. V ostatných dvoch dueloch týždňa nazbieral 4 kanadské body (3+1) a v tabuľke produktivity mu patrí piata priečka.

Brankár Los Angeles Martin Jones si pripísal na konto tri víťazstvá, z toho jedno na nulu a percento úspešnosti zásahov sa pri jeho mene vyšplhalo nad hranicu 97 percent. Dvadsaťtriročný gólman debutoval v NHL 3. decembra a v piatich dueloch, počas ktorých stál v bránke, neprehrali "králi" ani raz. Zároveň sa stal prvým brankárom v histórii profiligy, ktorý mal po svojich prvých piatich štartoch priemer 0,99 gólu na zápas.

Do trojice hviezd uplynulého týždňa sa dostal aj brankár Nashvillu Carter Hutton, ktorého úspešnosť zásahov sa po troch víťazstvách vyšplhala na 96 percent. "Predátorom" pomohol svojimi výkonmi k druhej trojzápasovej šnúre bez prehry v tejto sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies