NHL: Daňo proti Montrealu nebodoval, tréner ho napriek tomu chválil

NETKY.SK • 26 September 2015, 14:15 • 2 min
NHL: Daňo proti Montrealu nebodoval, tréner ho napriek tomu chválil

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Marko Daňo odohral v drese Chicaga Blackhawks ďalší vydarený zápas v príprave na novú sezónu NHL. Pri víťazstve 5:1 nad Montrealom Canadiens síce nebodoval, ale tréner Joel Quenneville ho aj s novými spoluhráčmi z útočnej formácie chválil.

slovakia

left justify in out

Blackhawks vyhrali druhý z troch prípravných duelov. Mladý slovenký krídelník bol na začiatku kempu v prvom útoku po boku hviezd Mariána Hossu a Jonathana Toewsa. Proti Canadiens však nastúpil s fínskym mladíkom Teuvom Teräväinenom a Ryanom Garbuttom, ktorého "jastrabi" získali v lete z Dallasu. Kouč Chicaga si hru tejto formácie pochvaľoval.

 

"Každý hráč z tohto útoku priniesol niečo pozitívne. Teuvo je veľmi zodpovedný na oboch stranách klziska, má často puk a veľmi dobre číta hru. Garbs prináša do hry rýchlosť a Daňo je neustálou streleckou hrozbou," povedal Quenneville pre csnchicago.com.

 

Okrem Daňa hrali za Blackhawks aj obranca Ľubomír Višňovský a útočník Tomáš Kopecký, Hossa dostal voľno.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies