NHL: Chára opäť ukázal veľké srdce, v nemocnici navštívil zranenú hokejistku

NETKY.SK • 21 Január 2016, 18:06 • 2 min
NHL: Chára opäť ukázal veľké srdce, v nemocnici navštívil zranenú hokejistku

BOSTON - Opäť ukázal veľké srdce. Slovenský hokejista Zdeno Chára navštívil v nemocnici zranenú hokejistku Dennu Laingovú a potešil ju jej obľúbeným suvenírom - lodičkami so športovou tematikou.

slovakia

left justify in out

Kapitán Bostonu Bruins využil voľno v nabitom programe NHL a Laingovú navštívil v nemocnici Massachusetts General. Tam sa 24-ročná útočníčka lieči z vážnych zranení chrbtice, ktoré utrpela v predzápase na silvestrovský Winter Classic.

 

 

Pred hlavným súbojom pod otvoreným nebom, v ktorom Bruins prehrali na štadióne amerických futbalistov New England Patriots s Montrealom Canadiens 1:5, si zmerali sily ženy. Družstvo Boston Pride nastúpilo proti Les Canadiennes z Montrealu. Duel poznačilo zranenie Laingovej, ktorá si nešťastne stúpila na hokejku a hlavou napred narazila do mantinelu. V nemocnici jej diagnostikovali poškodenie chrbtice a čiastočné ochrnutie tela.

 

"Medvedi" z Bostonu boli medzi prvými, ktorí sa rozhodli zranenej hráčke pomôcť. Na jej liečbu prispeli sumou 200.000 dolárov, ďalšie peniaze má vyniesť dražba dresov zo zápasu Winter Classic.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies