Ďalšia streľba na americkej univerzite si vyžiadala 2 obete

NETKY.SK • 1 Máj 2019, 09:22 • 2 min
Ďalšia streľba na americkej univerzite si vyžiadala 2 obete

WASHINGTON - Najmenej dve obete na životoch a štyroch zranených si vyžiadala utorková streľba na univerzite v americkom štáte Severná Karolína.

slovakia

left justify in out

Predpokladaného páchateľa už zadržala polícia, píše agentúra AP. Univerzita Severnej Karolíny v Charlotte vydala v utorok podvečer nariadenie o zatvorení areálu školy po tom, ako tam zazneli výstrely.

 

"Neďaleko Kennedyho (budovy) ohlásili streľbu. Utekajte, schovajte sa, bráňte sa. Zabezpečte sa okamžite," upozornila na udalosť univerzita svojich študentov prostredníctvom rozhlasu.

 

 

Predstavitelia tiesňovej linky v okrese Mecklenburg na sociálnej sieti Twitter oznámili, že v priestoroch univerzity boli nájdení dvaja mŕtvi a štyri zranené osoby - z toho dve v ohrození života.

 

 

Miestna polícia medzitým už prostredníctvom Twitteru oznámila, že zadržala údajného páchateľa, pričom nepredpokladá, že na útoku sa podieľal ešte niekto iný.

 

Tamojšie médiá podľa agentúry Reuters informujú, že podozrivý zrejme študuje na zmienenej univerzite.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies