Neymar sa pred galavečerom Ballon d'Or stretol so zástupcami Realu Madrid!

NETKY.SK • 25 Január 2016, 18:39 • 2 min
Neymar sa pred galavečerom Ballon d'Or stretol so zástupcami Realu Madrid!

ZÜRICH – Slávnostný galavečer Ballon d'Or je síce už dva týždne za nami, ale práve k nemu sa viaže neuveriteľná správa. Podľa nej sa mal Neymar stretnúť s predstaviteľmi konkurenčného Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií španielskej rozhlasovej relácie Al Primer Toque sa Neymar v Zürichu tajne stretol so zástupcami Realu Madrid a diskutovali o potenciálnom Brazílčanovom prestupe.

K údajnému stretnutiu malo dôjsť v pondelok popoludní v hoteli Park Hyatt Hotel, len niekoľko hodín pred galavečerom Ballon d'Or. Víťazom sa nakoniec stal Lionel Messi, Cristiano Ronaldo skončil druhý a Neymar tretí.

Al Primer Toque tvrdí, že o stretnutie požiadal samotný Real Madrid. Neymar na požiadavku prikývol a na stretnutí sa mal zúčastniť spolu so svojím otcom, ktorý je zároveň aj jeho agentom.

Neymar v súcasnosti rokuje s Barcelonou na predĺžení zmluvy a jeho zástupcovia možno využívajú Real Madrid ako nástroj vyjednávania. Podobné praktiky nie sú vo svete futbalu žiadnou novinkou a v minulosti sa k podobnému konaniu uchýlil aj útočník Manchestru United Wayne Rooney. Ten si ešte za čias trénera Sira Alexa Fergusona takto vyjednal veľmi dobré podmienky novej zmluvy.

 

S určitosťou však môžeme povedať, že aj keby to bol tento prípad, tak Neymar priveľmi riskuje. Minimálne z pohľadu fanúšikov, ktorí by mu nemuseli zabudnúť, že sa rozhodol zatlačiť na svoj klub práve tým najväčším rivalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies