Nešťastná náhoda v Novákoch: Vodič bez ruky sa zrazil s vodičom - vozičkárom

NETKY.SK • 11 August 2015, 11:13 • 2 min
Nešťastná náhoda v Novákoch: Vodič bez ruky sa zrazil s vodičom - vozičkárom

BRATISLAVA/NOVÁKY – Dvaja zdravotne ťažko postihnutí vodiči sa zrazili v pondelok v Novákoch v okrese Prievidza. Vinník nehody nemá ruku, druhý vodič je vozičkár.

slovakia

left justify in out

Pri zrážke sa našťastie nič vážne nestalo. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 55-ročný vodič Dacie Logan prešiel v miernej zákrute do protismeru a zrazil sa s Audi A4. Pred audinou išlo ešte auto, ktoré sa Dacii stihlo vyhnúť.

 

Pri následnej dychovej skúške šoférovi Audi alkohol nezistili, vodič Dacie, ktorý sa ľahko zranil, nafúkal 0,62 promile. Je však silný cukrovkár a práve jeho choroba mohla byť podľa lekárky príčinou pozitívnej dychovej skúšky, uviedla Antalová. Vodičovi preto odobrali krv a až z týchto výsledkov bude jasné, či množstvo alkoholu spôsobila choroba alebo vypitý alkohol. Škody na autách vyčíslili na 4 000.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies