Nesrovnal: Ľudia ukázali, že majú k Bratislave vzťah

NETKY.SK • 1 Január 2015, 06:57 • 2 min
Nesrovnal: Ľudia ukázali, že majú k Bratislave vzťah

BRATISLAVA - Ľudia svojou účasťou na silvestrovských oslavách v Bratislave podľa primátora Iva Nesrovnala (nezávislý) ukázali, že majú k mestu vzťah a prišli sa oň podeliť.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že môžem s nimi tú atmosféru zažívať," povedal pre TASR niekoľko minút po polnoci.
     

Bratislavu podľa neho čaká ťažký a náročný rok. Verí však, že ak budú všetci ťahať za jeden koniec povrazu, môžu hlavné mesto posunúť dopredu. "Reprezentuje celé Slovensko a je jeho výkladnou skriňou, podľa ktorej nás posudzujú všetci, ktorí do našej krajiny prídu. Preto práve my musíme ukázať odvahu riešiť zásadné problémy, na ktoré si možno iné mestá netrúfnu," uviedol.
     

Nesrovnal skonštatoval, že by bol rád, ak by sa v roku 2015 podarilo vyriešiť niektoré z problémov hlavného mesta. "Ak sa tu takto o rok stretneme a Bratislavčania budú mať úsmev na tvárach, budem spokojný," povedal.
     

Okrem úspešného roka 2015 zaželal všetkým Bratislavčanom a ľuďom na Slovensku zdravie a lásku, lebo to sú podľa neho najdôležitejšie veci v živote.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies