Nemocnici nezaplatili za ošetrenie preživších z tragédie Chapecoense

NETKY.SK • 27 Január 2017, 15:48 • 2 min
Nemocnici nezaplatili za ošetrenie preživších z tragédie Chapecoense

MEDELLÍN - Kolumbijská nemocnica San Juan de Dios zatiaľ nedostala zaplatené za ošetrenie preživších z novembrovej leteckej tragédie, pri ktorej zahynula väčšina hráčov brazílskeho futbalového klubu Chapecoense.

slovakia

left justify in out

"Kontaktoval som zodpovedných z leteckej spoločnosti LaMia, no zatiaľ sa nenašlo žiadne riešenie. Neuspeli sme ani v klube," cituje agentúra dpa slová riaditeľa zariadenia Guillerma Molinu.

 

V nemocnici ošetrili hráčov Alana Ruschela, Neta a žurnalistu Rafaela Henzela. Nezaplatené účty sa pohybujú v sume 30.000 eur.

 

Mužstvo cestovalo na finálový zápas Juhoamerického pohára proti Atleticu Nacional, stroj sa však pre nedostatok paliva zrútil 13 km od Medellínu v hornatej oblasti kolumbijskej provincie Antioquia. Zo 77 osôb na palube prežili iba šiesti - traja futbalisti, dvaja členovia posádky a jeden novinár.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies