Tragédia na Spiši: Auto zmietlo z prechodu babičku s vnučkou, obe neprežili

NETKY.SK • 5 November 2015, 17:23 • 2 min
Tragédia na Spiši: Auto zmietlo z prechodu babičku s vnučkou, obe neprežili

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - K vážnej dopravnej nehode došlo dnes dopoludnia na Spiši. Vyžiadala si dva ľudské životy. TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo predpoludním medzi obcami Smižany a Spišský Štvrtok, pri odbočke na obec Arnutovce. Na priechode pre chodcov sa do kolízie dostali dve chodkyne s osobným motorovým vozidlom Škoda Felicia. Pri nehode prišli o život stará mama Eva († 53), jej vnučka Veronika ( † 10). 

 

"Päťdesiatriročná žena utrpela zranenia, ktorým, aj napriek snahe záchranárov oživiť ju, na mieste podľahla. Desaťročné dievča je v kóme. V kritickom stave ho previezli vrtuľníkom do košickej nemocnice," potvrdil hovorca Operačného strediska záchranárov Boris Chmel.

 

Cesta II/536 bola dnes pre dokumentovanie nehody do 13.40 h uzavretá. Na miesto prizvali aj súdneho znalca z odboru cestnej dopravy. „Vzhľadom na vykonávané ďalšie úkony nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ uzavrel krajský policajný hovorca.

 

Podľa našich informácií sedela za volantom auta sedela mladá žena (19), ktorá iba pred pár mesiacmi dostala vodičský preukaz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies