Nečakané rozhodnutie: Boris Kollár predáva Fun rádio!

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 12:20 • 2 min
Nečakané rozhodnutie: Boris Kollár predáva Fun rádio!

BRATISLAVA - Známy podnikateľ a multiotecko Boris Kollár zožal v tohtoročných parlamentných voľbách veľký úspech. Krátko po tom, ako zložil sľub v parlamente prichácha nečakané rozhodnutie. Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár predáva Fun rádio!

slovakia

left justify in out

„Rozhodol som sa, že predávam rádio. Už mám dosť toho, ako ma neustále obviňujú, že zneužívam rádio na svoju politickú kampaň." uviedol známy podnikateľ pre HN televíziu.

 

Fun rádio kúpil Boris Kollár ešte v roku 1999 a radí sa medzi prvé súkromné na slovenskom trhu. Momentálnym šéfom rádia je Patrik Ziman. Ten hovorí o logickom kroku.

 

„Predaj rádia je otázkou akcionárov. Myslím si, že ak sa Boris Kollár chce venovať politike na sto percent, je to iba logické riešenie, ktoré ja v tomto kontexte len vítam," uzavrel Ziman pre portál Stratégie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies