Nebezpečné vyhrážanie v Poprade: Muž nôžom ohrozil manželku, hrozí mu až tri roky väzenia

NETKY.SK • 9 Január 2024, 10:39 • 2 min
Nebezpečné vyhrážanie v Poprade: Muž nôžom ohrozil manželku, hrozí mu až tri roky väzenia

POPRAD - Muž v Poprade čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania, keď po hádke s manželkou použil nôž. Policajti ho zadržali a hrozí mu až tri roky väzenia.

slovakia

left justify in out

47 ročnému Popradčanovi bolo vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečné vyhrážanie, prípad vyšetruje poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade. V nedeľu (07.01.2024) podvečer, v byte došlo medzi ním a jeho manželkou k hádke. Muž vzal z kuchyne nôž a začal ženu ohrozovať, pričom kričal, že ju podreže. Žena zo strachu z jeho konania sa ukryla do kúpeľne, no mužova agresivita neustále narastala. Búchal a kopal do dverí aby otvorila. Nakoniec muž z bytu odišiel. Polícia 47 ročného muža už pár hodín po skutku vypátrala a zadržala. Podľa zákona mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

 

„Nebuďme ľahostajní k prejavom násilia v našom okolí, podajme obetiam pomocnú ruku!“, vyzýva ľudí polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Nový Čas (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies