NBA: Sezóna celá bez Raya Allena, budúcnosť otázna

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 08:39 • 2 min
NBA: Sezóna celá bez Raya Allena, budúcnosť otázna

NEW YORK - Najlepší trojkár v histórii basketbalovej NBA Ray Allen nezasiahne do ročníka 2014/2015 v nijakej jeho fáze.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný strieľajúci rozohrávač, ktorý hral v uplynulej sezóne za Miami, si dopraje ročný oddych a potom prehodnotí, či a kde bude pokračovať v kariére.


"V uplynulých mesiacoch som dosť premýšľal, čo je pre mňa najlepšie. Napokon som sa rozhodol, že v tejto sezóne nebudem vôbec hrať. Strávim čas s rodinou a uvidíme, či sa zapojím do diania v nasledujúcom ročníku," uviedol dvojnásobný víťaz NBA v oficiálnom stanovisku svojej zastupiteľskej agentúry Tandem Sports + Entertainment.


Záujem o Allenove služby od vlaňajška neutíchol, ponuky na angažmán sa mu hrnuli z každej strany. "Interes bol skutočne enormný. Ak by sa Ray rozhodol pokračovať v kariére, budeme s klubmi komunikovať," podotkol hráčov agent Jim Tanner.


Allen odohral za Milwaukee, Seattle, Boston a Miami v základnej časti NBA 1300 stretnutí s priemermi 18,9 bodu, 4,1 doskoku a 3,4 asistencie na jeden duel. V play-off nastúpil 171-krát (16,3 bodu), do Zápasu hviezd ho nominovali desaťkrát. Tituly získal s Bostonom (2008) a Miami (2013). Ako člen americkej reprezentácie sa tešil z olympijského zlata v Sydney 2000.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies