Najviac zjazdoviek je tento víkend k dispozícii na Chopku

NETKY.SK • 5 December 2015, 10:50 • 2 min
Najviac zjazdoviek je tento víkend k dispozícii na Chopku

BRATISLAVA - Lyžiarska sezóna na Slovensku minulý víkend odštartovala na Donovaloch a v Litmanovej. Včera otvorili zjazdovky na severnej i južnej strane Chopka, Štrbskom Plese a v stredisku Ski Bachledová. Dnes pozýva na prvú lyžovačku v tejto sezóne stredisko Roháče – Spálená, kde premáva 6-sedačka a k dispozícii je 1,8 km zjazdoviek.

slovakia

left justify in out

V Litmanovej tento víkend ťahá 400 metrový vlek, na Donovaloch lanovka a jeden vlek na Záhradišti. Najviac zjazdoviek je aktuálne k dispozícii návštevníkom Jasnej. Informovala o tom Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour.


Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré, snehová vrstva dosahuje od 10 do 40 cm. Sneh je prevažne technický. Lyžovačka je v týchto dňoch vo viacerých strediskách v porovnaní s hlavnou sezónou, ktorá sa začína okolo Vianoc, výrazne lacnejšia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies