Najlepší kanonier českej ligy Mahmutovič na jeseň už nenastúpi

NETKY.SK • 5 November 2013, 16:18 • 2 min
Najlepší kanonier českej ligy Mahmutovič na jeseň už nenastúpi

TEPLICE - Najlepší strelec doterajšieho priebehu najvyššej českej futbalovej súťaže 2013/2014 Aidin Mahmutovič si už na jeseň nezahrá. Útočník FK Teplice sa zranil v sobotňajšom šlágri 13. kola Gambrinus ligy na ihrisku Sparty Praha (0:2).

slovakia

left justify in out

Autor desiatich ligových gólov v tomto ročníku si poškodil predný krížny väz i chrupavku v kolene. "Smola nás neopúšťa. Vyšetrenie ukázalo, že Aidin si do konca jesennej časti nezahrá. Keď opuch trochu ustúpi, pôjde na ďalšie vyšetrenia. Až tam sa ukáže, či je krížny väz odrhnutý alebo len natrhnutý. Podľa toho sa rozhodne s definitívnou platnosťou, ako dlho bude chýbať," cituje spravodajský server www.iDnes.cz slová riaditeľa FK Teplice Františka Hrdličku.

"Zle som došliapol, niečo sa stalo v kolene. Chcel som hrať ďalej, ale nešlo to, stále som kríval," povedal po sobotňajšom stretnutí na Letnej útočník z Bosny a Hercegoviny.

Teplice sú tri kolá pred koncom jesennej časti Gambrinus ligy na treťom mieste v tabuľke, za vedúcou Spartou zaostávajú o deväť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies