Najhorší vodič na svete: Štyri nehody, nakoniec skončil v čiernej diere!

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 14:19 • 2 min
Najhorší vodič na svete: Štyri nehody, nakoniec skončil v čiernej diere!

PEKING – Titulom najhorší vodič na svete sa môže „pýšiť“ jeden muž z Číny. Za minútu dokázal štyrikrát spôsobiť dopravnú nehodu, a potom prerazil cestné zábrany a skončil v poriadne hlbokej diere.

slovakia

left justify in out

Pravdepodobne svetový rekord v počte nehôd za minútu spôsobil značne neskúsený vodič v čínskom meste Lianzhang v provincii Anhui. Muž na svojom skútri začal prejazd rušnej križovatky so spolujazdcom. Toho však pri prvej nehode stratil a odvážny vodič pokračoval ďalej. Prešiel iba päť metrov a zrazil sa s ďalším autom. Nestratil však odvahu a išiel ďalej. Tentoraz sa zrazil so skútrom, čo ho ešte stále nedonútilo zo skútra zosadnúť a ísť autobusom.

Muž sa rozhodol pokračovať a nabúral do protiidúceho kamióna. Ešte stále nemal dosť a prešiel asi dva metre, prerazil cestné zábrany a spadol do hlbokej jamy. Toto všetko sa udialo v rozpätí jednej minúty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies