Najdoski: Proti SR musíme na ihrisko vybehnúť bez strachu

NETKY.SK • 3 November 2014, 10:28 • 2 min
Najdoski: Proti SR musíme na ihrisko vybehnúť bez strachu

SKOPJE - Člen realizačného tímu macedónskej futbalovej reprezentácie a v minulosti jeden z najlepších hráčov tejto krajiny Ilija Najdoski si myslí, že Balkánci nie sú pred blížiacim sa kvalifikačným stretnutím o postup na ME 2016 proti Slovensku (15. novembra) bez šancí. Macedónci majú po troch odohratých zápasoch na svojom konte tri body za víťazstvo 3:2 nad Luxemburskom.

slovakia

left justify in out

"Slovensko má kvalitné mužstvo, inak by nevyhralo prvé tri duely. Zaslúžene sú na prvom mieste v skupine. Dôležitejšie je však pozerať sa na naše mužstvo a na to, ako hráme. Bude to ťažký zápas, ale musíme si veriť, bez strachu vtrhnúť na ihrisko a čo najlepšie plniť zadané úlohy. Tak ako na Ukrajine nemáme čo stratiť, práve naopak. Musíme od začiatku do konca myslieť pozitívne," cituje oficiálna stránka macedónskej futbalovej federácie 50-ročného Najdoského, ktorý pri národnom mužstve zastáva funkciu technického vedúceho. 

 

Najdoski počas aktívnej kariéry hrával za španielsky Real Valladolid či turecký Denizlispor. Najväčší úspech dosiahol v roku 1991 s Crvenou zvezdou Belehrad, s ktorou získal vtedajší Európsky pohár majstrov po finálovom triumfe nad francúzskym Olympique Marseille. Jeho spoluhráčmi boli vtedy Dejan Savičevič, Darko Pančev, Siniša Mihajlovič, Robert Prosinečki či Vladimir Jugovič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies