VIDEO Nadrozmerný náklad je na ceste z Bratislavy do Šale, rátajte s obmedzeniami

NETKY.SK • 26 September 2016, 17:53 • 2 min
VIDEO Nadrozmerný náklad je na ceste z Bratislavy do Šale, rátajte s obmedzeniami

BRATISLAVA/ŠAĽA - Pondelok v noci sa uskutočnila druhá etapa prepravy dvoch nadrozmerných nákladov z Bratislavy do Šale, v dôsledku čoho boli prijaté dopravné obmedzenia a prerušené dodávky elektrickej energie vo viacerých obciach aj v mestách Sládkovičovo a Sereď.

slovakia

left justify in out

Dve obrovské  nádoby, ktoré dosahovali dĺžku 64,75m, šírku 5,26m, výšku 6,85m s hmotnosťou 387,38 ton preváža česká firma od sobotňajšej noci až do skorého utorkového rána z Bratislavy do chemickej továrne Duslo Šaľa. Prvá etapa z Bratislavy do Zlatých klasov ako aj druhá na trase Zlaté klasy - Šintava prebehla bez komplikácií za asistencie polície a doprovodných vozidiel. V niekoľkých obciach a mestách boli prijaté bezpečnostné opatrenia, vopred avizované boli dopravné obmedzenia a prerušenie dodávky elektrickej energie. 

 

Náklad je momentálne odstavený za obcou Šintava, odkiaľ bude pokračovať približne o 22:00 hodine výjazdom na rýchlostnú cestu R1 v smere Šoporňa (23:30, III/573), Štrkovec (01:30), Dlhá nad Váhom (02:30), Veča, Trnovec nad Váhom až do Dusla Šaľa (05:00).

 

Firma Nostreti Ostrava realizujúca prepravu upozorňuje, že uvedené časy aj trasa sú orientačné a môžu sa zmeniť v závislosti od dopravnej situácie, počasia aj podľa pokynov pracovníkov energetiky a polície.  

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies