Nadalovi sa nepozdávajú loptičky v Pekingu

NETKY.SK • 3 Október 2014, 07:33 • 2 min
Nadalovi sa nepozdávajú loptičky v Pekingu

PEKING - Španielsky tenista Rafael Nadal je spokojný s postupom už do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP World Tour 500 China Open v čínskom Pekingu po takmer trojmesačnej maródke so zápästím "nedominantnej" pravej ruky, ale aj vzhľadom na spomenutú indispozíciu skritizoval loptičky.

slovakia

left justify in out

"Sú tu veľmi zlé. Keď ich spustíte zhora na podklad, odskakujú úplne nevyspytateľne. Nie je to pritom otázka víťazstiev či prehier - s takýmito loptičkami som tento rok získal titul v Riu de Janeiro. Chcel iba upozorniť na to, že hráme na vrcholnej úrovni a loptičky sú dôležitou súčasťou výkonov. Tento týždeň hráme s takýmito, budúci budeme s inými. To je nebezpečné pre ramená či lakte," povedal na tlačovej besede Nadal, ktorého v piatok nie pred 7.30 h SELČ vo štvrťfinále vyzve slovenský kvalifikant Martin Kližan. 

 

Korporátnym partnerom Asociácie tenisových profesionálov (ATP) je spoločnosť Head, ale jednotlivé podujatia majú právo vyberať si zo zoznamu schválených typov loptičiek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies