Na Zemplínskej šírave zasa Amfik Šírava Fest

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 14:35 • 2 min
Na Zemplínskej šírave zasa Amfik Šírava Fest

BRATISLAVA - V obnovenom letnom amfiteátri na Zemplínskej šírave sa 29. a 30. júla uskutoční druhý ročník hudobno-športového Amfik Šírava Festu.

slovakia

left justify in out

Po minuloročnej premiére sa rozhodli organizátori v podujatí pokračovať a priniesť návštevníkom a návštevníčkam nielen rôzne športové aktivity, ale aj bohatý hudobný program. Môžu sa tešiť na interpretov ako Hex, Polemic, Iné Kafe, Heľenine oči, Smola a Hrušky, The Paranoid, Chiki liki tu-a, Martin Harich, Zoči Voči, Kali a Peter Pann a mnoho ďalších.


"Naším cieľom je z roka na rok festival posúvať na vyššiu úroveň po všetkých stránkach. Druhý ročník bude oproti minulému dvojdňový, predstaví sa na ňom oveľa viac interpretov, pre ľudí bude pripravené nonstop strážené stanové mestečko a okrem hudby bude spojený aj so športom," informoval agentúru SITA manažér festivalu Boris Karch.

 

"Po piatkovom večernom hudobnom maratóne si v sobotu 30. júla od rána môžu návštevníci aj zašportovať. Na programe budú turnaje v plážovom futbale a volejbale, pripravený bude fitness stage a mnoho ďalšieho. Po športových aktivitách sa opäť rozbehne sobotný hudobný program. Ľudia sa určite nudiť nebudú," dodal Karch. Lístky na podujatie sú už v predaji.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies