FOTO Tragická nehoda v Bratislave paralyzovala dopravu: Jeden mŕtvy, dvaja zranení

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 14:57 • 2 min
FOTO Tragická nehoda v Bratislave paralyzovala dopravu: Jeden mŕtvy, dvaja zranení

BRATISLAVA – Bratislavskí hasiči dnes zasahovali na Ulici svornosti pri tragickej dopravnej nehode nákladného a osobného auta. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život, dvaja ťažko zranení boli prevezení do nemocnice. TASR o tom informoval hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel.

slovakia

left justify in out

"Pri nehode zomrel 46-ročný muž, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Otvorenú ranu v oblasti hlavy utrpela 46-ročná žena, ktorú následne previezli do Univerzitnej nemocnice v Ružinove. Pri nehode utrpel úraz hlavy a poranenie v oblasti panvy i 18-ročný mladý muž, ktorého odviezli do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," povedal Boris Chmel.

 

"V Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove sme prijali ženu s vážnymi zraneniami. Naši zdravotníci ju operujú a robia maximum pre jej záchranu. Na bratislavských Kramároch sme prijali ďalšieho pacienta zo spomínanej nehody, je v stabilizovanom stave, no s viacerými zlomeninami. Dnes podstúpil operáciu," TASR o tom informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.

 

Pri nehode zasahovalo 19 hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky. Informáciu pre TASR potvrdilo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

Doprava na Ulici svornosti v úseku od križovatky ulíc Lieskovská-Mramorová po križovatku ulíc Kazanská-Slovnaftská bola úplne zastavená. 

 

"Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave oznamuje vodičom, že Ul. Svornosti je v súčasnosti už prejazdná v oboch jazdných smeroch," povedala pre netky.sk hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

 

Dôvodom úzávierky bolo odstraňovanie následkov nehody a s tým spojené prečerpávanie nebezpečnej látky z cisterny (plynu).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies