Na stopéra Hubočana idú z Marseille slová chvály

NETKY.SK • 7 August 2016, 08:59 • 2 min
Na stopéra Hubočana idú z Marseille slová chvály

MARSEILLE - Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan od leta obliekajúci dres Olympique Marseille podal v sobotňajšom prípravnom zápase s Palermom (1:1) veľmi kvalitný výkon.

slovakia

left justify in out

Tréner francúzskeho tímu Franck Passi si pochvaľoval najmä jeho stopérsku spoluprácu s Brazílčanom Matheusom Dóriom Macedom a zároveň prezradil, že dvojicu plánuje zaradiť do základnej zostavy aj v ligovej ouvertúre proti Toulouse, ktorá je na programe budúcu nedeľu.

 

Hubočan prišiel do Marseille po skončení EURO 2016 z Dinama Moskva, ktoré zostúpilo do druhej ruskej ligy. Pôvodne mal skúsený 30-ročný zadák zaceliť dieru na ľavej strane defenzívy provensálskeho tímu, no opäť ukázal svoju univerzálnosť a zhostil sa na výbornú aj úlohy stopéra. "Hubočan s Dóriom ukázali, že im to spolu funguje. Vidno, že si na ihrisku rozumejú, hrajú v rovnakom tempe. Teší ma, že som našiel novú stopérsku dvojicu, nastúpiť by mala aj proti Toulouse," uviedol pre denník L'Equipe Passi. Ďalej si pochvaľoval aj nasadenie mužstva a skutočnosť, že v súboji s Palermom malo prevahu v držaní lopty. "Naša hra v prípravnom období sa každým zápasom zlepšovala. Výsledky, ktoré sme dosiahli, pre mňa neboli až také podstatné. Kľúčové bolo, aby sa mužstvo zohralo a bolo pripravené čeliť výzvam, ktoré nás čakajú v novej sezóne," dodal Passi.

 

Olympique Marseille sa v sezóne 1992/93 tešil z triumfu v novovytvorenej Lige majstrov, nástupkyni dovtedajšieho EPM. Na domácej scéne ale získal posledný titul v roku 2010. V minulom ročníku obsadil až 13. miesto v Ligue 1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies