Na kladení vencov s Putinom bude ministerka vnútra Miklová-Leitnerová

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 13:38 • 2 min
Na kladení vencov s Putinom bude ministerka vnútra Miklová-Leitnerová

VIEDEŇ - Rakúska ministerka vnútra Johanna Miklová-Leitnerová sa dnes za rakúsku vládu zúčastní kladenia vencov pri pamätníku Červenej armády vo Viedni, ktoré je naplánované na záver návštevy ruského prezidenta Vladimira Putina.

slovakia

left justify in out

Na kladení vencov nebude prítomný rakúsky prezident Heinz Fischer, informovala tlačová agentúra APA. Rakúska ministerka, do rezortu ktorej patria aj pamätníky, označila svoju účasť za samozrejmosť.
     

Miklová-Leitnerová zdôraznila, že ide predsa o to, aby si pripomenuli obete druhej svetovej vojny. Dodala, že práve v časoch -ako teraz - treba využiť každú chvíľu, aby sa pripomenulo, k akému utrpeniu vedú vojnové konflikty.
     

Putin dnes príde do Viedne na niekoľkohodinovú pracovnú návštevu. Jej stredobodom by malo byť podpísanie zmluvy o výstavbe plynovodu Južný prúd (South Stream).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies