Na českej diaľnici D1 havarovali štyri kamióny

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 10:14 • 2 min
Na českej diaľnici D1 havarovali štyri kamióny

BRNO - Diaľnica D1 medzi výjazdmi pri stredočeských obciach Psáře a Soutice v smere na Brno bola dnes ráno niekoľko hodín úplne neprejazdná. Skoro ráno tam na 52. kilometri havarovali až štyri kamióny. Odpratávanie následkov nehody bude trvať niekoľko hodín. Informoval o tom spravodajský portál iDNES.cz, ktorý sa odvolával na hovorcu stredočeskej polície.

slovakia

left justify in out

Diaľnica v smere na Brno bola na uvedenom mieste uzavretá, ale približne od 09.00 h sa dá prejsť jedným jazdným pruhom. Úplná premávka bude obnovená do 11.00 h. Polícia dúfa, že sa to podarí aj skôr.

Odpratávanie následkov nehody sťažuje okrem iného aj veľký únik nafty. Z kamiónu, ktorý leží na boku, vytieklo do trávy a poľa okolo 200 litrov.

Kamióny havarovali pri obci Střechov nad Sázavou po 03.00 h. Vodič, ktorý išiel smerom na Brno, dostal so svojím kamiónom šmyk a zostal stáť cez celú šírku vozovky. Na to už nestihli zareagovať ďalší vodiči kamiónov, ktorí išli za ním. Jeden z kamiónov sa pri nehode prevrátil na bok a ďalšie dva doňho narazili.

Pri havárii utrpel stredne ťažké zranenia jeden vodič, záchranári ho transportovali do nemocnice v Prahe, informoval web iDNES.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies