VIDEO + FOTO Na bratislavskom letisku pristálo malé lietadlo bez vysunutia podvozka

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 11:42 • 2 min
VIDEO + FOTO Na bratislavskom letisku pristálo malé lietadlo bez vysunutia podvozka

BRATISLAVA - Počas pristávania na bratislavskom Letisku Milana R. Štefánika sa nevysunul pristávací podvozok malému súkromnému lietadlu typu Rockwell.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej bol na palube len kapitán lietadla z Českej republiky, ktorý je v poriadku. Dráha letiska sa nepoškodila.

 

"Nebol vyhlásený žiaden typ pohotovosti, podľa štandardných postupov sa na miesto dostavili hasiči a prevádzkové zložky," opísala Ševčíková. Incident podľa jej slov neovplyvnil prevádzku na letisku.

 

"Po odstránení lietadla a vykonaní kontroly stavu vzletovo-pristávacej dráhy bude prevádzka na dráhe 04-22 obnovená," avizovala hovorkyňa.

 

Na mieste nezasahujú ani bratislavskí hasiči. "Nevyžiadali si nás k asistencii, letisko má svoj závodný hasičský útvar, ktorý zasahuje na mieste udalosti," odpísali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies