Mužovi narástli prvé fúzy až vo veku 46 rokov

NETKY.SK • 17 Február 2021, 12:35 • 2 min
Mužovi narástli prvé fúzy až vo veku 46 rokov

VEĽKÁ BRITÁNIA - Muž nemal od šiestich rokov vlasy ani žiadne iné ochlpenie tváre. Vo veku 46 rokov sa mu podarilo vypestovať si prvé fúzy.

slovakia

left justify in out

Matt Lucas takmer celý život bojoval s alopéciou, čo je nenákazlivé autoimunitné ochorenie spôsobujúce vypadávanie vlasov. Príčiny jeho vzniku môžu byť rôzne, môže to byť napríklad dedičnosť, stres alebo nesprávne stravovanie.

 

img

 

Matt stratil všetky vlasy, keď ho na rodinnej dovolenke vo veku 6 rokov zrazilo auto. Po „nespočetných“ návštevách lekárov, Lucasovi nakoniec povedali, že vypadávanie vlasov spôsobil šok z autonehody v Portugalsku. V priebehu rokov však túto traumu dokázal premeniť na silu.

 

Odhalil, že vydržanie takej dramatickej zmeny v takom útlom veku mu pomohlo vyformovať z neho človeka, akým je teraz. "Hanbil som sa za to, že som gay, bojoval som s nadváhou. V rodine sa stali ďalšie náročné veci. Chcel som byť stand-up komikom," priznáva Lucas.

 

img

 

O svoj úspech sa podelil na sociálnych sieťach a zverejnil obrázok svojich „prvých fúzov“, ktoré mu úspešne narástli počas tretieho lockdownu v Anglicku.

 

Lucas si robil zo svojich sledovateľov na Twitteri žarty na tému, aké sú jeho vlasy na tvári neprimerané a žartoval, že to vyzerá trochu zvláštne, pretože nemá žiadne obočie. „Nemám obočie, takže to vyzerá trochu zvláštne,“ žartoval na Twitteri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies