Muž zoskočil padákom z milánskej katedrály, polícii ušiel

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 23:18 • 2 min
Muž zoskočil padákom z milánskej katedrály, polícii ušiel

RÍM - Muž dnes zoskočil padákom z hlavnej katedrály v Miláne a potom z miesta ušiel. Išlo o trúfalý kaskadérsky kúsok, ktorý zahanbil taliansku políciu, pretože pamätihodnosť neustále stráži. Uviedla to tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Gotická katedrála vysoká 45 metrov je významnou historickou pamiatkou severotalianskeho mesta a rovnako ako všetky hlavné pamätihodnosti je aj ona pod neustálym dohľadom, keďže by sa mohla stať terčom teroristických útokov.

"Počul som čudný hluk, buchot. Otočil som sa a zbadal som toho chlapa s padákom, ako padá rovnou čiarou z priečelia katedrály ku vchodu do metra," opísal pouličný predavač situáciu pre milánske noviny Corriere della Sera.

Polícia okamžite zasiahla, avšak muž "superrýchlo zmizol v metre", uviedol svedok. Mestskí predstavitelia majú podozrenie, že sa asi cez noc ukrýval vo vnútri kostola a unikol všetkým kontrolám alebo vyliezol na vrch stavby za pomoci lešenia.

Polícia odviedla na vypočúvanie dve ženy a muža, všetko tridsiatnikov, ktorí si celú udalosť filmovali. Popreli akúkoľvek spojitosť s neznámym parašutistom, ktorý mal na prilbe webkameru.

"Podľa mňa čoskoro uvidíme záznam na stránke YouTube," okomentoval incident pouličný predavač.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies