Muž uniesol dvojmesačného chlapčeka: Tvrdil, že mu to nariadil Boh

NETKY.SK • 23 August 2017, 09:25 • 2 min
Muž uniesol dvojmesačného chlapčeka: Tvrdil, že mu to nariadil Boh

MINDEN - Polícia v americkom štáte Louisiana zatkla muža, ktorý uniesol dvojmesačného chlapčeka menom Elijah a nechal ho pod nadjazdom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Kyshaun Wilson nie je pokrvným príbuzným rodiny, no matka dieťaťa Shameisha Thomas uviedla, že ho brali ako jeho uja.

Podľa informácií začala polícia s hľadaním bábätka v pondelok v skorých ranných hodinách. Policajný zástupca mesta Minden Steve Cropper prezradil, že únosca dal dieťaťu fľašku, pretože plakalo a odišiel s ním z domu. Neskôr stopol auto do Shreveportu a potom dieťa nechal pod nadjazdom.

 

V Shreveporte povedal bezdomovcovi, čo urobil, a ten kontaktoval políciu, ktorá ho zatkla a obvinila z únosu dieťaťa s priťažujúcimi okolnosťami. Wilson najprv zaprel, že uniesol bábätko, no napokon polícii prezradil, kde ho nechal a dodal, že mu to nariadil Boh. Bábätko našli spiace, zabalené v prikrývke, pričom malo len malé odreniny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies