Muž s nádherným srdcom! Po smrti manželky plní zoznam jej snov, čaká ho posledné

NETKY.SK • 7 August 2017, 09:16 • 2 min
Muž s nádherným srdcom! Po smrti manželky plní zoznam jej snov, čaká ho posledné

LONDÝN - Steve Boryszczuk, 51-ročný vdovec prišiel o manželku, ktorú v mladom veku postihla Alzheimerova choroba. Na jej pamiatku teraz plní zoznam jej prianí a spomienku na ňu nosí na krásne miesta tejto planéty.

slovakia

left justify in out

Michelle postihla zákerná choroba keď mala len 38 rokov, o štyri roky neskôr jej podľahla.

 

Steve od jej smrti v roku 2013 cestuje po svete a robí veci, ktoré boli na jej zozname prianí. Už navštívil Čínu, Peru, najvyššiu sopku v Kostarike, prešiel cez všetkých 16 mostov v Londýne a mnohé iné. V piatok 20. októbra na Himalájách splní posledný z jej snov.

 

S kamarátom Tonym Butlerom podľa webu The Mirror prejdú 100 km dlhú trasu za 10 dní a vystúpia do výšky takmer 4-tisíc metrov.

 

 

"Na každom mieste, kam idem, pokladám malú mosadznú dosku na jej pamiatku. Keď zomrela, nechal som si jej vlasy a časť z nich nechám na miestach, ktoré túžila navštíviť," povedal Steve pre Grimsby Telegraph a priznal, že tieto momenty sú pre neho veľmi emočné.

 

Okrem toto sa Steve rozhodol finančne podporovať výskum na liečbu Alzheimerovej choroby, aby prestala ničiť životy ľudí.

 

"Michelle pracovala so zdravotne znevýhodnenými deťmi, milovala herectvo, maľovanie, záhradníctvo a prechádzky. Bola tiež úžasná mama pre našich dvoch synov. Keď som ju prvýkrát uvidel, vedel som, že je pre mňa tá pravá, bola to láska na prvý pohľad,“ dodal Steve.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies