Muž, ktorý ukradol nahé fotky hviezd, zrejme zaplatí odškodné

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 20:14 • 2 min
Muž, ktorý ukradol nahé fotky hviezd, zrejme zaplatí odškodné

Muž, ktorý ukradol nahé fotky hviezd, zrejme zaplatí odškodné - Zaujímavosti Americká herečka Scarlett Johansson by od hackera, ktorý z jej e-mailovej schránky ukradol nahé fotografie, mohla dostať odškodné 66-tisíc dolárov (v prepočte približne 53-tisíc

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Scarlett Johansson by od hackera, ktorý z jej e-mailovej schránky ukradol nahé fotografie, mohla dostať odškodné 66-tisíc dolárov (v prepočte približne 53-tisíc eur). Christopher Chaney, ktorý sa nabúral i do e-mailov celebrít ako Christina Aguilera alebo Mila Kunis, by mal danú čiastku zaplatiť na základe odporučenia prokurátorov. Aguilera od neho podľa súdnych dokumentov zrejme dostane 7500 dolárov (6000 eur). Očakáva sa, že hacker vo väzení strávi 71 mesiacov, odsúdia ho 23. júla.

Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) Chaneyho zadržal v októbri minulého roka po 11-mesačnom vyšetrovaní v rámci operácie Hackerazzi. Vtedy povedal, že sa mu uľavilo, lebo sa od hackerstva stal závislým a nedokázal s ním prestať. V novembri však na súde svoju vinu poprel a následne ho prepustili na kauciu 110-tisíc amerických dolárov s tým, že musel nosiť monitorovacie zariadenie. Hrozil mu až 121-ročný trest odňatia slobody, no výmenou za priznanie dostal sľub miernejšieho trestu.

Chaney z e-mailových schránok získal napríklad zábery, na ktorých sa vyzlečená Scarlett Johansson pozerá do objektívu mobilu, pričom si nahé telo zakrýva uterákom. V odraze v zrkadle za ňou však jasne vidno jej odhalenú zadnú časť tela. Na iných fotografiách, ktoré očividne spravila sama, je hore bez, pričom na jednej z nich leží na posteli. Herečka uviedla, že boli určené pre jej vtedajšieho manžela Ryana Reynoldsa. Okrem spomínaných celebrít zverejnila FBI zoznam desiatok ďalších obetí Chaneyho útokov, ktoré zväčša označili iba iniciálami.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies