Muža, ktorý svojich susedov ohrozoval zbraňou včera polícia zadržala

NETKY.SK • 6 Október 2011, 23:24 • 2 min
Muža, ktorý svojich susedov ohrozoval zbraňou včera polícia zadržala

Muža, ktorý svojich susedov ohrozoval zbraňou včera polícia zadržala

slovakia

left justify in out

img

Polícia v Rimavskej Sobote vyšetruje prípad trestného činu násilia proti skupine obyvateľov, z ktorého bol včera (5.10.) obvinený 39-ročný muž z Rimavskej Soboty.  Obvinený v utorok (4.10.) v neskorých večerných hodinách v bytovom dome na Dobšinského ulici v Rimavskej Sobote po tom, čo ho prišli susedia upozorniť na hluk vychádzajúci z jeho bytu, zdvihol pravú ruku, v ktorej držal krátku guľovú zbraň, a ktorej záver natiahol a zbraň namieril v smere na týchto občanov. Pri tom sa im vyhrážal, že ich zabije. Jeho konanie u poškodených vzbudilo dôvodnú obavu o ich život a zdravie, a že svoje vyhrážky uskutoční.

Obvinenému bola včera (5.10.) v dopoludňajších hodinách obmedzená osobná sloboda a následne bol po vykonaní procesných úkonov umiestnený v cele predbežného zaistenia.

 

Zdoj: KPZ SR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies