MS 2014: Ohúrime svet, reaguje mesto Manaus na kritiku o pekelnej diere

NETKY.SK • 11 December 2013, 12:29 • 2 min
MS 2014: Ohúrime svet, reaguje mesto Manaus na kritiku o pekelnej diere

MANAUS - Starosta brazílskeho mesta Manaus, jedného z dejísk budúcoročných MS vo futbale, odmieta informácie britských bulvárnych periodík o "zločinom prerastenej pekelnej diere".

slovakia

left justify in out

Arthur Virgilio s humorom reagoval na varovné články o tom, že mesto uprostred Amazonského dažďového pralesa je príliš nebezpečné pre futbalových fanúšikov zo zahraničia. "Princ Charles nás navštívil niekoľkokrát bez toho, aby ho uhryzli aligátory a Elton John chce koncertovať na našom štadióne a ja dúfam, že mu žiadny had neublíži," cituje agentúra AP starostu mesta Manaus.

"Chceme ohúriť svet a vieme, že to dokážeme," zdôraznil Virgilio pred budúcoročným futbalovým sviatkom. Manaus je známy extrémnymi teplotami a vysokou vlhkosťou vzduchu. Britský denník The Daily Mirror ale navyše napísal, že toto mesto je "smrtonosné" a že anglickí fanúšikovia "riskujú svoje životy", keď sa rozhodnú vycestovať 14. júna budúceho roka na zápas svojho národného tímu proti Taliansku. 

"Nečítam Daily Mirror," stručne zareagoval starosta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies