Možno vznikne seriál o mladom Sheldonovi Cooperovi

NETKY.SK • 8 November 2016, 15:26 • 2 min
Možno vznikne seriál o mladom Sheldonovi Cooperovi

LOS ANGELES - Populárny sitkom Teória veľkého tresku (2007) sa možno dočká spinoffu. Podľa informácií portálu Deadline televízia CBS rokuje o novom projekte s názvom Sheldon, ktorý by sa mal zamerať na jedného z hlavných protagonistov spomínaného seriálu - nadpriemerne inteligentného teoretického fyzika Sheldona Coopera.

slovakia

left justify in out

Novinka by ho mala predstaviť ako 12-ročného chlapca, pričom by sa mala podobať na seriál Malcolm in the Middle (2000 - 2006). Na jej produkcii sa vraj plánujú podieľať tvorcovia Teórie veľkého tresku Chuck Lorre, Steve Molaro a herec Jim Parsons, ktorý stvárňuje spomínaného Sheldona.

 

Za sitkomom o vedcoch, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena, okrem Lorrea a Molara stojí aj Bill Prady. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si dva razy pripísal cenu asociácie televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál (2009, 2013). Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari spomínaný Jim Parsons, ktorý získal štyri ceny Primetime Emmy (2010, 2011, 2013, 2014) i Zlatý glóbus (2011). Okrem toho v sérii účinkujú Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) či Melissa Rauch (Bernadette).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies