Mourinho: V Premier League bude hrať o titul šesť tímov

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 10:00 • 2 min
Mourinho: V Premier League bude hrať o titul šesť tímov

LONDÝN - Staronový tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho je presvedčený, že v budúcej sezóne zabojuje v najvyššej anglickej súťaži Premier League o titul šestica tímov. Favorizovanými mužstvami 50-ročného Portugalčana sú manchesterské kluby City a United, FC Arsenal, FC Liverpool, Tottenham Hotspur a Mourinhov súčasný zamestnávateľ FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"Keď som po prvý raz pôsobil v Anglicku, každý vedel, že z trojice Chelsea, Arsenal, Manchester United bude jeden majstrom, jeden bude druhý a jeden skončí tretí," povedal Mourinho, ktorý opustil "The Blues" v septembri 2007, pre oficiálnu klubovú stránku FC Chelsea. Bývalý tréner Realu Madrid, Interu Miláno a FC Porto si myslí, že Premier League je najvyrovnanejšou európskou ligovou súťažou, pokiaľ ide o konkurencieschopnosť tímov. "Manchester City má obrovskú ekonomickú silu, ktorá mu umožnila napredovať veľkou rýchlosťou. Tottenham zažil veľmi dobré obdobie s Harrym Redknappom, na ktoré nadviazal André Villas-Boas. Pokiaľ ide o Liverpool, poznám trénera Brendana Rodgersa a jeho plány, môže ich naplniť," zhodnotil 50-ročný portugalský kormidelník a dodal: "Kto bude prvý? Kto skončí šiesty? To v tejto chvíli neviem, ale s istotou môžem povedať, že v rámci najdôležitejších ligových súťaží je tu najviac uchádzačov o titul."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies