Moldavčan Eugeniu Cociuc posilní MŠK Žilinu

NETKY.SK • 28 Október 2016, 18:34 • 2 min
Moldavčan Eugeniu Cociuc posilní MŠK Žilinu

ŽILINA - Líder slovenskej futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 MŠK Žilina získal do svojho kádra hráča z Moldavska. Je ním 23-ročný stredopoliar Eugeniu Cociuc, informuje web "šošonov".

slovakia

left justify in out

Cociuc podpísal s klubom spod Dubňa zmluvu do júna 2019. Rodák z hlavného mesta Moldavska doteraz pôsobil iba v miestnej Dacii Kišiňov. Práve ako hráč tohto mužstva skóroval pod Dubňom do žilinskej siete v odvete 2. predkola Európskej ligy 2015/2016. Žilina vtedy doma zvíťazila 4:2, v prvom zápase v Moldavsku uspela 2:1. Eugeniu Cociuc na jedno stretnutie nakukol aj do seniorského národného tímu. Ďalšie štarty v najcennejšom drese nepridal.


"Prvý kontakt bol už počas vzájomných minuloročných zápasov medzi Žilinou a Daciou. Po týchto dueloch sa o mňa vedenie MŠK začalo zaujímať. Páčia sa mi ambície tímu. Ide o mladé a ambiciózne mužstvo s výborným trénerom, ktorý propaguje moderný a útočný futbal. Verím, že sa adaptujem čo najrýchlejšie," povedal Cociuc v rozhovore pre oficiálny web MŠK Žilina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies