FOTO Mladý pár instagramových cestovateľov: "Za všetkým tým pozlátkom je tvrdá drina!"

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 16:42 • 2 min
FOTO Mladý pár instagramových cestovateľov: "Za všetkým tým pozlátkom je tvrdá drina!"

SYDNEY - Jake (26) a Marie (28) sa rozhodli investovať všetok svoj čas a peniaze sebe a svojej vášni k cestovaniu. Krásne zážitky a splnené sny sú však vykúpené tvrdou prácou.

slovakia

left justify in out

Na Instagrame nájdeme veľa mladých ľudí, ktorí sa vydali na cesty a o svoje zážitky sa rozhodli podeliť s celým svetom na sociálnych sieťach.

 

 

I still can’t believe that the most beautiful girl I’ve ever met, inside and out, is the girl that chose me to do this whole life thing with ☺️ I will never understand how I became so lucky, and I will never take it for granted! You mean the world to me, and I’m in love with every little piece of you!! Happy birthday Marie 🎉 ❤️✈️🙏 xx @super.aloha #love#happy#australia#beachbody#travelcouple#couplegoals#traveldeeper#createandexplore#areyoureadytowander#travelbloggers#travelguide#travellife#instasummer#wanderlust#wonderful_places#beautifulplaces#traveltheworld#igtravel#instapassport#travelstoke#seetheworld#travelphoto#worldtraveller#exploringtheworld#dametraveler#femmetravel#lifewelltravelling#travelandleisure#mariefeandjakesnow

Príspevok, ktorý zdieľa MARIE FE & JAKE SNOW (@mariefeandjakesnow),

 

 

Za každým z nich stojí iný príbeh. Austrálčan Jake a Nemka Marie sa spolu zoznámili v roku 2016 a okamžite sa do seba zamilovali. Na Instagrame zdieľajú fotky zo svojich ciest po Ázii. Za všetkými tými krásnymi fotografiami stojí podľa ich slov tvrdá drina.

 

 

As much as we would all love to be able to control the future, no matter what we do, the future will always be uncertain. For every moment you spend worrying, stressing and putting things off, you are wasting time and energy on something you can not control and abandoning everything you can control, like your attitude, your positivity and the opportunities you have in front of you right NOW. Don’t lose today expecting everything to happen tomorrow, next week, next year! Putting things of is the biggest waste of life. The future will always be uncertain, so LIVE immediately!! 🙌🏼💫 - Inspired by Seneca #earthpix#earthfocus#travel#vacation#livelife#inspiration#worldtravel#adventurevisuals#tlpicks#gameoftones#eclectic_shotz#elnido#palawan#philippines

Príspevok, ktorý zdieľa MARIE FE & JAKE SNOW (@mariefeandjakesnow),

 

"Netušili sme, ako to všetko dopadne, ale obaja sme cítili niečo výnimočné a rozhodli sme sa, že naozajstná láska za ten risk stojí. Vzdali sme sa doslova všetkého. Vybrali sme naše celoživotné úspory, opustili zamestnanie, predali naše autá a Marie zanechala magisterského štúdia, za ktoré dovtedy zaplatila 3000 dolárov. Za to všetko nám obom bola odmenou spriaznená duša. Sme šťastní, že sme sa takto rozhodli," povedal Jake pre server Daily Mirror.

 

 

Instagramový účet si nezaložili vraj na účely sebezviditelnenia, ale v súčasnosti majú cez 110-tisíc sledujúcich! Práve táto sociálna sieť im pomáha financovať cesty. Ale nie je to o Instagrame. Naoko sa všetko môže zdať ako idylka, ale život na cestách je vykúpený mnohými ťažkosťami. "Instagram je pozlátko. Za všetkým tým leskom je mnohokrát nepríjemné spanie, hodiny strávené na laptope, lacné jedlo a celodenný stres na cestách," opísal Jake realitu.

 

 

Our travels have taken us to some incredible places and taught us some valuable life lessons, the biggest of them all being - INVESTING IN TRAVEL, IS INVESTING IN YOURSELF. When you save up money to buy a house or a car you can see and touch what you have bought, it feels more real, more valuable. What people tend to forget is that when you spend your money on travel not only do you come back with lifelong memories, you come back a bigger, better version of yourself. In our eyes there is no better investment than investing in yourself and your growth, travel is an investment whether everybody else believes it or not ☺️ 🙌🏼❤️ 📸 - @runaway.co #travel#travelgram#thailand#railaybeach#igtravel#travelinspiration#travelcouple#worlderlust#doyoutravel#couple#beachday#travelphotography#truth#lifestyleblogger#bdteam#potd#island

Príspevok, ktorý zdieľa MARIE FE & JAKE SNOW (@mariefeandjakesnow),

 

Mladý pár nie je financovaný žiadnymi bohatými rodičmi a zo sociálnych sietí sa cesty zaplatiť nedajú. Na všetko si museli zarobiť sami. "Nezaujíma nás materiálne bohatstvo, radšej svoje peniaze minieme za zážitkami," dodal.

 

 

Podľa Jakeových slov si taký život môže dovoliť každý, ak bude chcieť. On sám niekoľko mesiacov pracoval dvanásťhodinové smeny šesť dní v týždni, aby si zarobil dostatok peňazí. Celé je to len o chuti a usilovnosť si splniť svoje sny. Takto vyzerá tvrdá realita všetkých ľudí, ktorí sa vydali dlhodobo cestovať. Ale tá drina sa oplatí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies